Csatornaszag felderítés és megszüntetés

Csatornaszag felderítés és megszüntetés

Bűzlik a fürdőszoba, a mellékhelyiség vagy a konyha és a mosókonyha?

A fenti jelenségekre sajnos még akkor is sok panasz érkezik, ha egy újonnan épített lakásról, házról van szó. Ilyen állapotban pedig egyetlen egy lakás sem lehet igazán az otthonunk még akkor sem, ha már több éve ott lakunk.

A vizesblokkos helységek mellett a rosszabb esetekben a csatornaszag már egész otthonunkban elterjedhet. Mi pedig hiába vetünk be minden illatosítót és házi praktikát a szag csak nem szűnik meg.

Mi okozhatja a csatornaszagot?

A bűznek számos oka lehet, melyet nem minden esetben old meg a légbeszívó szelep. Természetesen utóbbi is hatásos lehet, azonban a rendszer ettől még nyitott marad, ami a jövőben további problémákat okozhat. Többek közöttt fenn áll a bakteriális fertőzések veszélye, melyek egészségünkre komoly veszélyt jelentenek.

Ha már elege van az állandó, megszüntethetetlen bűzből és nem szeretné magát, családját fertőzésveszélynek kitenni, akkor keressen fel minket akár most azonnal!

Amit a csatornaszag felderítésről és megszüntetésről tudni érdemes:

A csatornaszag felderítése esetenként csak némi bontási munka közbeiktatásával felderíthető. Jelen esetben nem a teljes burkolat eltávolítására kell gondolni, csak az egyes berendezések kerülnek szükség szerint eltávolításra. Természetesen minden egyes csatornaszag felderítés és megszüntetés során kiemelt figyelmet fordítunk a berendezések óvatos eltávolítására és burkolatok épségének megóvására. Munkatársaink éppúgy óvják Ön értékeit, mint a sajátjukét!

Miért minket válasszon a csatornaszag felderítésére és megszüntetésére?

  • figyelembe véve ügyfeleink napirendjét, az időpontokat illetően rugalmasak vagyunk, akár késő este, hétvégén és ünnepnapokon is kiszállunk.

  • modern eszközeinkkel gyorsan meg tudjuk állapítani a csatornaszag okát és még gyorsabban meg is tudjuk azt szüntetni.

  • szolgáltatásunk akár az egész ország területén belül igénybe vehető.

  • elvégzett munkánkra pedig garanciát vállalunk.