Csőgörény

Sokak számára viccesnek és érdekesnek tűnik a csőgörény, azonban semmi különlegesség nincs benne. A ma már szinte minden barkácsboltban és több méretben is megtalálható csőgörény igazából nem más, mint egy acél spirál.

Amit a csőgörényről tudni érdemes:

A csőgörény 3 féle méretben kapható:

  • 3 méteres hosszúság

  • 5 méteres hosszúság

  • 10 méteres hosszúság

Kialakításában a finomabb spirálok vége enyhén nyújtott, hogy az apróbb szennyeződések is könnyedén feltekerhetőek legyenek. Az erősebb spirálok, melyek már 2 cm átmérőjűek is lehetnek, pedig a végükön található plusz villának köszönhetően a makacsabb szennyeződéseket is könnyen eltávolítják.

Hatékony működését pedig a másik végén található hajtókar biztosítja.

Hogyan működik a csőgörény?

Alkalmazásához mindenképp két szakember szükséges:

  • az egyik fél a spirálos végénél tartva, folyamatosan és szükség szerint tolja előrébb a csőgörényt,

  • míg a másik fél a hajtókaros végénél szükség szerint teker rajta.

Jó tudni: visszafelé ne csak egyszerűen húzzuk ki a csőgörényt, hanem itt is tekerjük folyamatosan, így nagyobb eséllyel oldható meg a dugulás problémája. A többszöri tisztítással pedig még jobb eredményt érhetünk el.

Hol alkalmazható a csőgörény?

Elsősorban mosogatók, mosdók és padlóösszefolyók duguláselhárítása során alkalmazzuk, de a WC duguláselhárításakor is bevethető.

Figyelem! ha mi magunk kezdünk el csőgörénnyel dugulást elhárítani, mindenképp ügyeljünk a megfelelő védőöltözetre! Viseljünk gumikesztyűt és védőszemüveget, valamint olyan ruhát, amiért nem kár.

Ha nem szeretne a csőgörénnyel bajlódni vagy nincs aki a segítségére legyen, akkor hívjon minket!

Gyors kiszállás, akár éjszaka is az ország bármely pontjára!