Darálós WC javítás

Darálós WC javítás

Darálós WC-t olyan ingatlanokban érdemes kialakítani, ahol az udvari szennyvízvezeték magasabban helyezkedik el, mint a kialakítandó mellékhelyiség vagy fürdőszoba alsó szintje. De a régi bérházak szűkebb szennyvízvezetékeinél is jó szolgálatot jelenthetnek a darálós WC-ék.

Mi az, amit a darálós WC-ről tudni érdemes?

A darálós WC egy zárt beltéri egység, mely egy önálló átemelő szivattyúval rendelkezik. Ezek a speciális egységek a nagyobb teljesítmény érdekében daráló szerkezettel vannak ellátva, így akár egész vékony szennyvízvezetéken meg lehetősen nagy távolságra el tudja szállítani a szennyvizet.

Beszerelése nem igényel, semmilyen engedélyezést, nagy helyet, csak nagy szakértelmet, így egy kisebb fürdőszobában is könnyedén telepíthető. Vannak szép és dizájnos kivitelezésű egységek is így nem lesz rút folt a szép fürdőszobában, viszont nagy segítség a higiéniában. Ez az őrlőszivattyús WC bárhová különösebb fúrás, faragás és bontási munka nélkül könnyedén beszerelhető, nagy teljesítménye akár 50 méter távolságra is képes eltávolítani a szennyvizet.

 Miért tőlünk rendelje meg a darálós WC beszerelését és javítását?

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik az átemelő szivattyús rendszerek szerelésével, a darálós WC-ék javításával és telepítésével.

Telepítéshez kérje árajánlatunkat, a darálós WC javításához pedig hívja a gyorsszolgálati telefonszámunkat.

Darálós WC javítás azonnal, a nap minden órájában, hétvégén és ünnepnapokon is!