Kútkamerázás

Kútkamerázás

Nem ad elég vizet a kút?

Ne mondjon még le a méltán híres friss és hűs hazai vízről, inkább derítse fel a vízhiány okát!

Ugyanis könnyen meglehet, hogy csak a szivattyúval van probléma mely, ha nem elromlott, hanem beszorult, máris meg van oldva a gond.

Figyelem! Ha beszorult a szivattyú, azt inkább ne feszegesse, és nem próbálja meg kiszabadítani, bízza inkább szakemberre a munkát.

A kútkamerázás segítségével ugyanis pillanatok alatt kideríthető, hogy mi akadályozza a szivattyú rendeltetésszerű működését.

Mikor kérjünk még kútkamerázást?

A szennyezett víz esetében, a mosatás előtt is érdemes időt áldozni a kútkamerázásra, hiszen a szennyeződéstől függően a kúttisztítás folyamata eltérő lehet. Például az eliszaposodás esetében teljesen más tisztítási folyamat alkalmazása szükséges, mint az egyéb szennyeződések eltávolításakor.

Mire jó még a kútkamerázás?

A professzionális kútkamerák segítségével megállapítható a kút minősége és annak várható élettartama, illetve tervezhető lesz annak karbantartása is. A kútkamerázás segítségével tehát akár több tíz- vagy százezer forintos költségeket is megspórolhatunk.
Amit még a kútkamerázásról tudni érdemes:

A folyamatot kizárólag olyan jól tömített csővizsgáló kamerával lehet elvégezni, mely jól viseli a nagyobb nyomáskülönbségeket is.

Jó tudni: a kútkamerázásról megrendelőinknek egy tökéletes minőségű, színes felvételt adunk át, mely a szakvizsgálatokhoz is felhasználható.