Önjáró kamerás csatornalejtés diagnosztika

Önjáró kamerás csatornalejtés diagnosztika

A laikus számára a csatorna nem több, mint a szennyvizet szállító, nem épp gusztusos rendszer vagy az ivóvizet szállító, tisztább csőhálózat. Épp ezért a legtöbben a csatorna lejtésének a fontosságával nincsenek tisztában.

Miért fontos a csatorna lejtése?

Ez leginkább a szennyvíz csatornák esetében az elsődleges, hiszen a:

  • túl nagy lejtés esetében gyorsan zúdul le a víz, otthagyva a hordalékot,

  • túl enyhe lejtés következtében pedig csak elszivárog a víz és a csatorna oldalára tapadnak a szennyeződések.

Ennek ellenére sajnos többször derül ki a már meglévő csatornahálózatokról, hogy a lejtése nem megfelelően lett megtervezve és kivitelezve.

Állandó dugulást észlelünk, pedig már gyökértelenítettünk?

Akkor szinte teljesen biztos, hogy a csatorna lejtése a gond?

Hogyan derítsük ezt ki?

A csatornalejtés diagnosztika szinte pillanatok alatt megállapítja a vezeték pontos lejtési szögét. A korszerű csatorna kameráknak és professzionális nyomvonal behatároló, szenzoros és nem szenzoros berendezéseknek köszönhetően 100%-os pontossággal megállapítható a lejtési szög, valamint felfedezhetőek az eddig még nem észlelt hibák (korrózió és repedések).

A csatornalejtés diagnosztika tehát nem csak egy meglévő problémára jelent megoldást, hanem megelőzésként is szolgál!

Miért minket kérjen fel a csatorna lejtés diagnosztika elvégzésére?

A professzionális felszerelések és a precíz munkavégzés mellett cégünk a felderített problémák elhárítását is azonnal ellátja.

Jó tudni: a csatorna lejtés diagnosztika az egész ország területén belül igénybe vehető, valamint az egyes folyamatokról videó felvétel is készül. Utóbbit igény esetén adathordozón adunk át ügyfeleinknek. A felvétel szakvélemény készítéséhez is felhasználható.