Rólunk

Duguláselhárítási pályafutásomat 1988-ban kezdtem egy állami cégnél, ahol az idősebb szakemberektől lestem el minden fortélyt, tapasztalatot, tudást a duguláselhárítás és csatornatisztítás területén. Ezeket a tapasztalataimat mára tovább fejlesztettem, hogy a lehető leggyorsabban, legpraktikusabban és a legmodernebb felszerelésekkel tudjak segíteni mindenkinek a duguláselhárítás minden területén. Megtanultam a csatornatisztító gépek kezelését karbantartását, és hogy megfelelő szerszám nélkül semmit nem ér a tudás.

2000-ben beálltam főállású tűzoltónak, hisz itt is a segítségnyújtás az elsődleges szempont. E mellett tevékenykedek tovább, mint duguláselhárító és csatornatisztító kisiparos.

A duguláselhárítást egy általam épített géppel kezdtem, mely még ma is meg van, bár ma csak a műhelyem egyik féltve őrzött darabja. Bár a külalakja hagyott némi kívánni valót maga után, de minden dugulást és csatornatisztítást meg tudtam oldani vele. Soha nem hagyott cserben, de az idő el járt felette.

Ma már a legmodernebb felszerelésekkel dolgozunk, melyekkel a dugulásokat pillanatok alatt elhárítjuk és a szinte láthatatlan hibák is felfedezhetőek.

Milyen gépeket használunk a duguláselhárítás során?

  • Rothenberger R-60 és R600 cső és csatornatisztító gép: Ezek a tisztítógépek a szennyvízhálózat tisztítására lettek kifejlesztve. Ipari teljesítményű kültéri és beltéri duguláselhárítás elvégzésére egyaránt alkalmas. Erős motorjának köszönhetően könnyedén elbánik a legmakacsabb dugulásokkal is. Mindössze a legmegfelelőbb gépet és a hozzá tartozó tisztító spirálok közül a megfelelő méretűt és erősségűt kell kiválasztani a duguláselhárításhoz.

  • Woma csőtisztító gép: Egyéni tervezésű 220 bar víznyomású 30 liter/perc vízhozamú Honda benzinmotor, hajtású csőtisztító gép. 50mm – 300mm csőátmérőig kiválóan alkalmas.

  • G-drexl színes csatornavizsgáló kamera egyéni kiképzéssel: Vizsgálható csővezetékek 20mm-300mm-ig. Színes mpg4 video felvétel készíthető vele.

  • C.Scope Cable Avoidance Tool XD: Cső, csatorna, elektromos kábel és fémkereső detektor. Angol gyártmányú készülék. Nélkülözhetetlen földfelszín alatti munkáknál, ahol az eltemetett vezetékek, csövek, kábelek lokalizálása a feladat.

  • Honda 1100 Liter / perc vízhozamú benzinmotoros szivattyú: 10 méter mélységből 30 méter magasságig képes akár a pincébe befolyt csapadék vizet eltávolítani

Amit még tudni érdemes:

Az eredménytelen munkavégzést követően a kiszállási díjat nem számítjuk fel.