Szennyvíz vízszivattyúzás

Szennyvíz vízszivattyúzás

A szennyvíz időnként csak azért is nem akar lefolyni. Akkor különösen nem, ha a vécénk, fürdőnk esetleg mélyebben vagy majdnem olyan mélyen van, mint a szennyvízelvezető rendszer. Természetesen ilyenkor is hívhatják a duguláselhárító-ügyeletet, azonban a minden szennyvízbekötésben jártas munkatársaink sem tudják kiküszöbölni a gravitációt. Ami a főcsővezetéktől mélyebben van, azt csak átemelő szivattyúval lehet magasabbra vinni. A duguláselhárításban jártas szakembereink tanácsot tudnak adni abban, hogy hogyan válasszanak átemelő szivattyút, melyik az optimális vízemelő teljesítmény, és milyen berendezést kell választani, ha a vécét is szeretnének a hálózatba kötni.  Keressenek bennünket Budapesten vagy hívjanak minket az ország bármelyik pontjáról: a duguláselhárítás-ügyelet éjjel és reggel is az önök rendelkezésére áll: tanácsokkal, duguláselhárítás szervezéssel, vagy szennyvízvezeték tervezéssel.

Szivattyúzásra azonban máskor is szükség van.

Mondják: kétféle lakás létezik, az egyik ahol már volt csőtörés és a másik, ahol majd valamikor előfordul a vízvezetékek meghibásodása. A csőtörés és a csövekből kiáramló víz nem ismer határokat, ebben a szerelemre hasonlít, meg abban is, hogy őrjítő erejű lehet. Ha nem zárják el időben a főcsővezetéket akár az egész lakást, vagy házat tönkre teheti. Vagyis a szivattyúzásra önnek is szüksége lehet.

Miért kell ilyen esetben is a duguláselhárítás-ügyeletre gondolni?

Mindenek előtt azért, mert nekünk naprakészen, a lehető legkorszerűbb berendezések állnak a rendelkezésünkre, amelyet havária esetén is be tudunk vetni. A vízszivattyúzásra özönvíz vagy vízbetörés esetén is szükség lehet, de a szennyvízszivattyúzást a szennyvízvezeték meghibásodás esetén érdemes és kell is igénybe venni. A duguláselhárítás-ügyelet jusson eszükbe akkor is, amikor a pincébe tör be a víz. Lehet a ház alatt egy vízér, amelyik korábban úgymond lappangott, nagyobb hóolvadásnál azonban elöntheti a víz a pincét. Nem csupán a zöldég, befőttek mehetnek ilyenkor tönkre, hanem az elektromos hálózat miatt is szükség van a mielőbbi vízszivattyúzásra. Ha víz éri az elektromos rendszert, akár az egész hálózatot ki kell kapcsolni az épületben. Ilyenkor aztán csak a duguláselhárítás-ügyelet a segítség.

Szerencsére cégünknek a lehető legkorszerűbb géppark áll a rendelkezésére. Ezek a berendezések egyfelől hatékonyak, tehát nagy teljesítményűek, amelyek dugulásnál, vízbetörésnél egyaránt nagy segítséget nyújtanak. Másrészről pedig nem elektromos árammal, hanem benzinmotorral működnek vagyis függetlenek az elektromos hálózattól tehát akkor is használhatók, amikor vízbetörés miatt kikapcsolják a házban az áramot, de vízszivattyúzásra szükség van. A duguláselhárítás ügyeletet önök reggeltől estig, éjjel és napközben is hívhatják. Budapesten és az ország bármely pontján. Garanciával, kiszállási díj nélkül dolgozunk az önök igényei szerint.